Servicii

Serviciile agentiei Butterfly Hostess

Servicii Hostess

Activitatea agentiei noastre se desfasoara la nivel national.
Agentia Butterfly Hostess and Models fiind o agentie full service asigura in orasele Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Timisoara, Cluj, Oradea, Arad, Deva, Satu Mare, Targu Mures, Sibiu, Iasi, Galati etc. dar si in orasele limitrofe (Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, Bran, Sfantu Gheorghe, Fagaras, Medias etc.), urmatoarele servicii:

 • organizare evenimente: foto-video, dj, mc, sonorizare, decoratiuni etc
 • modele pentru prezentari/reclame/sedinte foto;
 • hostesse – gazde evenimente, targuri, expozitii, inaugurari, petreceri;
 • promoteri – sampling, distributie pliante, ATL, BTL, promoting
 • superviseri – supervizeaza activitatea promoterilor
 • animatoare disco- dansatoare clubbing
 • costumatii – tinute business, rochii de seara, elegante, costume tematice, in functie de natura evenimentului( toate in regim de inchiriere),precum si costumatii personalizate
  Pentru un impact vizual maxim asupra vizitatorilor/invitatilor se recomanda costumatii (personalizate sau nu) adaptate evenimentului, pe care le punem la dispozitie, la cerere.

HOSTESS

Oferim servicii de hostess pentru: inaugurari (reprezentante, showroom-uri, magazine, centre comerciale etc), conferinte, petreceri, lansari produse, evenimente mondene, targuri comerciale, expozitii, congrese, baluri, receptii, aniversari, simpozioane, evenimente culturale, activitati de promovare, festivitati, nunti etc.

Hostess pe scurt inseamna gazda unui eveniment fie ca este vorba de o petrecere, inaugurare, campanie, conferinta, summit, targ, expozitie si asa mai departe. Hostessele dau culoare si eleganta evenimentelor.

Hostessele noastre vor intampina invitatii la eveniment, colaboratorii dumnevoastra sau potentialii clienti, a caror incredere se castiga printr-o atitudine deschisa, pozitiva.

Serviciul hostess va aduce cu siguranta o serie de beneficii de imagine companiei dumneavoastra. Invitatii vor fi ghidati si informati, se vor simti in centrul atentiei iar activitatea companiei dvs se va contura mai clar in mintea invitatilor/vizitatorilor.

Modelele hostess un plus de imagine serviciilor si produselor pe care le prezinta Ele au capacitate de comunicare foarte bine dezvoltata, sunt foarte active, se implica in desfasurarea evenimenteulor astfel incat contribuie la imbunatatirea imaginii firmei dumneavoastra, lasand o impresie placuta vizitatorilor/clientilor/invitatilor/participantilor.

PROMOTERI

Va putem asigura promoteri si supervizori in toate orasele mari si medii din tara: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Timisoara, Cluj, Oradea, Arad, Deva, Satu Mare, Targu Mures, Sibiu, Iasi, Galati etc.
Promoterii cu care agentia noastra colaboreaza sunt specializati pentru promotii in mall-uri, magazine, supermarket-uri, sampling, impartire flyere/, distributie de pliante/brosuri, drop mail.Promoting: cu ajutorul promoterilor avem la indemana o metoda de promovare cu costuri relativ scazute, la indemana oricarei companii care doreste lansarea, promovarea de noi produse. Acest serviciu consta in distribuirea de pliante, materiale publicitare, in prezentarea in supermarketuri a produselor respective prin degustari, informare la raft, tombole etc.Sampling – BTL (below the line communication)- forma de marketing direct, prin care consumatorul are ocazia de a testa produsul gratuit.
Servicile de sampling sunt oferite de agentia noastra prin intermediul unor echipe de promoteri sau hostesse cu multa experienta in acesta domeniu, tineri inteligenti, seriosi, motivati .
Prin activitatea acestora produsele promovate pe piata de clienti starnesc interesul cumparatorilor si inevitabil tentatia de a le achizitiona. Invitand potentialul cumparator sa testeze produsul, oferind informatii, pliante, materiale promotionale au posibilitatea sa afle imediat parerea, opinia sau sugestiile acestuia, iar aceste informatii sa fie transmise imediat producatorului.

Organizare evenimente

Organizam evenimente de la A la Z (petreceri final de an, team-building, petreceri corporate) si asiguram personal calificat pentru urmatoarele servicii:
 • hostesse pentru intampinarea oaspetiilor si indrumarea acestora spre spatiile si locurile rezervate, pentru inmanarea de brosuri, cataloage, cadouri ori pentru oferirea primelor informatii cu privire la evenimentul in sine. Zambitoare si carismatice, hostessele vor oferi intotdeauna un plus de profesionalism si eleganta evenimentului dumnevoastra.Serviciul hostess aduce cu certitudine beneficii de imagine unei companii, prin punerea la dispozitia invitatilor/participantilor la un eveniment a primelor informatii privind domeniul de activitate al acestora si dand un plus de imagine produselor sau serviciilor oferite.
 • servicii foto-video: colaboram cu fotografi si cameramani consacrati si cu o vasta experienta profesionala in mass media, care stiu sa scoata in evidenta mesajul evenimentului.Pentru evenimente cu o participare numeroasa se pot realizare pachete cu filmari simultate cu mai multe camere video.
 • invitatii- asiguram design, print cat si distributia invitatiilor la evenimentul companiei dumneavoastra.
 • decoratiuni indoor si outdoor specifice fiecarui gen de eveniment, fiecarui gen de activitate a unei companii
 • sonorizari si lumini (echipamente), artificii, prin colaboratorii nostrii specializati in acest gen de activitati, cu echipamente de ultima generatie si materiale pirotehnice de calitate si recunoscute la marile evenimenteDJ, MC, cu vasta experienta atat in cluburile din Romania, cat si in cele din Spania, Italia, Anglia sau Germania care au misiunea de a crea o anumita stare de spirit publicului, de a comunica cu acesta, de a selecta muzica in functie de eveniment, de public etc
 • animatie- disco – animatoare pentru cluburi cu experienta in domeniu

MODELE PENTRU PREZENTARI, SEDINTE FOTO

Baza de date a agentiei detine un numar foarte mare de modele (cu fotografiile si datele acestora), cu o experienta foarte bogata, un palmares de premii, sedinte foto pentru reviste nationale, dar si internationale, modele care participa sau au participat la prezentari de moda, vorbesc foarte bine cel putin o limba straina.
Modelele Butterfly se caracterizeaza prin seriozitate, experienta, punctualitate, fair-play.
Toate acestea au disponibilitatea pentru servicii hostess, modelling, prezentari de orice fel, sedinte foto pentru reviste, casting-uri pentru reclame tv.

ANIMATIE DISCO

Printre colaboratoarele noastre se numara si persoane cu aptitudini pentru dans care sunt disponibile pentru servicii de animatie disco/clubbing, coregrafie.

COSTUMATIE

O varianta pentru a creste impactul vizual este folosirea de costumatii (personalizate sau nu) adaptate evenimentului.
Va punem la dispozitiei costumatii pentru hostesse/promoteri sau modele in regim de inchiriere in functie de cerinte si tematica evenimentului. De asemenea, exista varianta personalizarii costumatiilor (prin transfer termic, broderie, sublimare).

Servicii agentie de hostess. Agentie hostesse. Agentie hostess, promoteri si modele. Agentie BTL Brasov. Hostess Brasov. Hostess Bucuresti. Agentie btl Constanta. Btl Sinaia Hostess Timisoara. Hostess Iasi. Hostess Galati. Agentie de hostess Sibiu. Hostess Targu Mures. Agentie de hostess Cluj Napoca. Hostess Ploiesti. Hostesse in Alba Iulia. Hostess evenimente Poiana Brasov. Hostess la evenimente in Bucuresti. Hostess petreceri si conferinte Bucuresti. Hostess Focsani. Hostess Craiova. Hostess Oradea. Promoteri Alba Iulia.